Samrat Restaurant > Over Ons

Over Ons

about_image

Ons gunstig Samrat Restaurant staat bekend om de rustige, gezellige sfeer om u zich meteen thuis te laten voelen terwijl u zich verdiept in overheerlijk gerechten vol van smaak.
We zullen je smaakpapillen laten tintelen met onze verrukkelijke authentieke Indiase gerechten. Of je nu op zoek bent naar een vurige vindaloo, een klassieke korma of een van onze specialiteiten Tandoori of currygerechten, onze recepten zorgen gegarandeerd voor wat pit in je leven!
De Indiase keuken is net zo rijkelijk gevarieerd als het land en mensen zelf. Bij ons vindt u allerlei soorten traditionele gerechten van het noordelijkste punt van India, centraal India, alsmede het zuidelijkste deel. Voor onze klanten die nog even moeten wennen aan de pittige kruiden, bereiden wij de zelfde authentieke gerechten op een mildere basis. Daarnaast hebben wij ook veel vegetarische gerechten Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Het is centraal gelegen op loopafstand van de Dam en Nieuwmarkt. Het is makkelijk bereikbaar via het Amsterdam Centraal Station

Samrat Indian Restaurant

wij zijn vandaag gesloten

( we are closed Today )