FIX MENUS
kipfilet, gemarineerd in hete tandoori saus, met zwarte pepers, gegrild en geserveerd met sla en sauzen.
(geserveerd met rijst of naan)
stukjes lamsvlees bereid in een medium hete kerrie saus met Indiase linzen, tomaten en wat vers citroensap
stukjes lamsvlees in kerrie bereid met medium hete kruiden met gebakken uien
ontbeend lamsvlees in zeer zachte kerriesaus, bereid in room, boter, amandelen en kokosnoot.
stukjes lamsvlees bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
lams gehakt bereid met erwtjes en vers tomaat, gember, knoflook met milde kruiden.
(geserveerd met rijst of naan)
stukjes kipfilet gekookt in roomsaus met boter, amandelsnippers, okosmeel, ananas en rozijnen (zeer mild).
uitgebeende kip bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
uitgebeende kip bereid met medium hete kruiden, Indiase linzen, tomaten, boter en wat citroensap.
uitgebeende stukjes kip bereid in kerrie met medium hete kruiden en gebakken uien.
stukjes kipfilet, gemarineerd in tandoorisaus gegild en gekookt in boter, room en tomatensaus.
kipfilet gemarineerd met Indias tandoori saus gegrild en bereid met verse paprika, tomaten, knoflook en gember in medium hete kruiden.
(served with rice and vegetable curry sauce)
uitgebeende kip gemarineerd in Indiase tandoori kruiden en gegrild in kleioven.
lamskoteletten gemarineerd in Indiase tandoori kruiden en gegrild in kleioven.
mengsel van tandoori chicken, chicken tikka, lamskotelet, seekh kabab en garnalen gemarineerd in Indiase tandoori kruiden en gegrild in kleioven.
grote garnalen gemarineerd in Indiase tandoori kruiden en gegrild in kleioven.
Kruidig lamsgehakt, gegrild in klei-oven, geserveerd met mintsaus, tamarind saus en kerriesaus.
(geserveerd met rijst of naan)
grote garnalen gekookt in romigsaus, boter, amandelsnippers, kokosmelk en rozijnen (zeer mild).
grote garnalen bereid in medium kerriesaus met indiase linzen, tomaten en verse citroensap.
grote garnalen bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
(geserveerd met rijst of naan)
nijlbaarsfilet in medium kerriesaus, bereid met uien, tomaten, peppers en Indiaas kruiden.
Vis gemarineerd met Indias tandoori saus gegrild en bereid met verse paprika, tomaten, knoflook en gember in medium hete kruiden.
(served with vegetable curry sauce and raita)
(Hoofdgerechten worden geserveerd met rijst of naan) (Bijgerechten worden niet geserveerd met rijst of naan)
zelfgemaakte kaas bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
zelfgemaakte kaas bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
Groente gekookt in roomsaus met boter, amandelsnippers, kokosmeel, ananas en rozijnen (zeer mild).
Groente gekookt in roomsaus met boter, amandelsnippers, kokosmeel, ananas en rozijnen (zeer mild).
spinazie met aardappels bereid met verse tomaten, knoflook en gember met Indiase kruiden.
spinazie met aardappels bereid met verse tomaten, knoflook en gember met Indiase kruiden.
groente bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
groente bereid in medium hete kruiden, met verse paprika, tomaten, groene pepers, gember en knoflook.
groente bereid met medium kruiden, Indiase linzen met tomaten en verse citroensap.
groente bereid met medium kruiden, Indiase linzen met tomaten en verse citroensap.
groente gekookt in een zeer hete kerriesaus (afkomstig uit Zuid India).
BORDEN
DESSERT